Katso iso kuva
PS4 Dishonored 2
Fazer Geisha-suklaapatukkalaatikko, 35 kpl/ltk
Fazer
17,90 € (norm. 23,90 €)
Fazer Sininen-maitosuklaakonvehdit, 3 kg
Fazer
34,90 € (norm. 46,90 €)

PlayStation
PS4 Dishonored 2

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Dishonored 2 -pelissä pääset uudestaan astumaan yliluonnollisen salamurhaajan saappaisiin. Koe ja näe maailma ainutlaatuisesti joko Emily Kaldwinin tai Corvo Attanon silmin. Molemmilla tehokkailla salamurhaajilla on omat yksilölliset ominaisuudet, joihin voit määrittää oman pelityylisi sekoittamalla rankkaa toimintaa, hiippailua ja salamurhausta. Kaikki päätöksesi määrittävät jokaisen tehtävän lopputuloksen ja muokkaavat koko pelikokemusta.

Dishonored 2 -tarina asettuu 15 vuotta Lord Regentin kukistamisen jälkeen. Tuonpuoleisesta on tullut vallananastaja, joka on syössyt Emily Kaldwin vallasta. Koko kansakunnan kohtalo on nyt vaakalaudalla. Dunwallin tai Karnacan legendaaristen kaupunkien kaduilla löydät voiman, joka palauttaa Emilyn takaisin valtaan. Kaupungit ovat kuitenkin täynnä tuonpuoleisesta tulleen hallitsijan joukkoja ja uusia yliluonnollisia voimia. Tehtäväsi on metsästää, lyödä nämä ja korjata kansakunnan kohtalo taas raiteilleen.

Ennakkotilaajan etuna saat Imperial Assassin´s Pack DLC:n, joka sisältää Duelist´s Luck ammuspaketin, Void Favor-yliluonnollisia kykyjä, Goodbye Karnaca -tietokirjan, antiikkisen Serkonan kitaran sekä 500 kolikkoa ansojen ja aseiden hankintaan mustasta pörssistä.

Ikäraja: K-18

Huom!
Alustava julkaisu 11.11.2016

Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille