Katso iso kuva
PS4 Doom

PlayStation
PS4 Doom

29,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Doom on brutaalisen hauska ja haastava räiskintäpeli, joka on valmistettu Deathmatch-moninpelin luoneella ID Softwarella -studiolla. Tässä intensiivisen ensimmäisen persoonan pelikokemuksessa käyt nopeain ja sulavin liikkein taisteluun säälimättömiä demoneja vastaan. Tarjolla on massiivista tuhoa aiheuttavia aseita, kun etenet yksinpelissä Helvetin porteilla demoneja vastaan, tai kun kamppailet ystäviäsi vastaan lukuisissa moninpelitiloissa. Voit laajentaa pelikokemustasi käyttämällä DOOM SnapMap-pelieditoria, jolla voit helposti luoda, pelata ja jakaa pelikokemuksiasi ja sisältöä muun DOOM-yhteisön kanssa.

Pelin tarinassa Union Aerospace -yhtiön massiivinen tutkimuskeskus Marsilla on kansoitettu uhmakkaiden ja vahvojen demonien toimesta. Sinä olet ainut, joka seisoo demonien ja meidän maailmojemme välissä. Yksinäisenä DOOM-sotilaana sinut on määrätty tuhoamaan kaikki monsterit. Taistellessasi helvetistä kumpuavia demoneja vastaan, et voi ottaa suojaa tai uudelleen ladata terveyttäsi. Yhdistele asearsenaaliasi sekä futuristisista että ikonisista aseista, kehitä niitä ja itseäsi. Käytä liikettä ja lähitaistelua hyväksesi, jotta voit kaataa, lyödä, viiltää, murskata ja räjäyttää demoneja palaseksi luovilla ja väkivaltaisilla tavoilla. Dominoi vastustajiasi DOOMille ominaisessa nopeatempoisessa areenatyylisessä taistelussa. Sekä klassisessa että kaikissa uusissa pelimuodoissa sinun tulee tuhota vastustajasi käyttämällä henkilökohtaisia taitojasi, mahtavia aseita, vertikaalista liikkumista ja yksilöllisiä power-upseja jolloin kykenet pelaamaan demonina.

DOOM SnapMap on tehokas, mutta samaan aikaan helppokäyttöinen kenttäeditori, joka mahdollistaa rajattomat pelikokemukset jokaiselle konsolille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, jotta pystyt nopeasti yhdistämään ja kehittämään kenttiä. Voit käyttää valmiiksi tehtyjä pelimuotoja tai kehitellä täysin kustomoidun pelimuodon ja jopa säätää pelin logiikkaa luodaksesi uusia pelimuotoja. Lisäksi voit jakaa kehittelemäsi pelimuotoja pelkästään napinpainalluksella kavereidesi kanssa tai koko DOOM-pelimaailmalle.

Ennakkotilaajan etuna on Demon Multiplayer Pack, joka sisältää kolme erilaista Demon-teemaista panssarisuojaa, kuusi aseiden ja suojusten tuunaukseen tarvittavaa metalliväriä, kolme erikokoista ID-logoa sekä kuusi Hack Module -esinettä käyttöösi.

Ikäraja: K-18

Huom!
Julkaisupäivä 13.5.2016

Ikäraja: 18 (tark.)

Kerro kaverille