Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-konsolit ja... PlayStation PS4 Dualshock 4 -peliohjain,...
Katso iso kuva
PS4 Dualshock 4 -peliohjain, musta uusi

PlayStation
PS4 Dualshock 4 -peliohjain, musta uusi

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Langattomassa DualShock 4 -ohjaimessa on uusi ulkoasu ja tuntuma. Ohjaimessa on entistä selkeämpi, värikäs valopalkki ansiosta otat pelin haltuun entistä ergonomisemmin ja helpommin. Lisäksi mattapinnoitetun, langattoman ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa.

Ohjaimessa on SHARE-näppäin, jolla tallennat ja jaat pelihetket vain yhdellä painalluksella. Voit kesken pelin ladata vaivattomasti pelivideoita ja ruutukuvia suoraan PS4-järjestelmästä tai suoratoistaa peliäsi. Integroidun kosketusalueen ansiosta ohjaus on huipputarkkaa. Ohjaimessa on ainutlaatuinen valopalkki, joka tuo uuden ulottuvuuden peleihin. Ohjaimen uusilla analogisilla sauvoilla ja liipaisimilla hallitset pelitapahtumia entistä tarkemmin ja päihität vastustajasi. Integroitu, kosketusalueeseen sijoitettu valopalkki näyttää pelin aivan uudella tavalla, sillä palkki hehkuu eri väreissä pelitilanteesta riippuen.

Ohjaimessa sisäänrakennettu kaiutin, joka toistaa äänet laadukkaasti ja tarkasti ja syventää pelielämyksiä. Stereokuulokeliitännän ansiosta voit liittää kuulokkeet sisäänrakennettuun 3,5 mm:n liitäntään ja kuulla jokaisen räjähdyksen ja rysäyksen häiritsemättä muita. Liikeantureiden ansiosta voit ohjata peliä omilla liikkeilläsi. Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkka kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi tunnistavat jokaisen liikahduksen, kallistuksen ja kierron. Voit ladata ohjaimen minkä tahansa USB-portin kautta ja siirrä tietoa USB-kaapelilla (Huom! Latauskaapeli ei sisälly hintaan). PLAYSTATION PS4 DUALSHOCK 4 -PELIOHJAIN:
• Näppäimet ja ohjaimet: PS-näppäin, SHARE-näppäin, OPTIONS-näppäin, suuntanäppäimet (ylös/alas/vasen/oikea, toimintanäppäimet (kolmio, ympyrä, risti, neliö), R1/L1/R2/L2-näppäimet, vasen peukalo-ohjain / L3-näppäin, oikea peukalo-ohjain / R3-näppäin, kosketulslevyn näppäin
• Kosketuslevy: Kahden pisteen kosketyslevy, klikkausmekanismi, kapasitiivinen
• Liikesensori: Six-axis liikkeentunnistysjärjestelmä (kolmen akselin gyroskooppi, kolmen akselin kiihtyvyyssensori)
• Muut ominaisuudet: Valopalkki, kaksi tärinämoottoria, sisäänrakennettu mono-kaiuitin
• Liitännät: USB (Micro B), laajennusportti, stereokuulokeliitin
• Mitat noin: 161 mm x 57 mm 100 mm
•Paino noin: 210 g
• Kommunikaatio: Bluetooth v2.1+EDR. USB HID Class, USB Audio Class
• Akkukapasitettii: 1000 mAh (Li-ion), 3,65V
• Vuoden takuu

Huom! Ohjaimen mukana ei tule latauskaapelia.Kerro kaverille