Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 F1 2016 Limited Edition
Katso iso kuva
PS4 F1 2016 Limited Edition

PlayStation
PS4 F1 2016 Limited Edition

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 F1 2016 Limited Edition -peli on 2016 FIA Formula One World Championship -sarjan virallinen videopeli, jossa ajetaan formulaa kauden 2016 kuljettajilla, talleilla, radoilla ja säännöillä. Luo siis oma F1-legendasi ja valmistaudu menemään entistä syvemmälle moottoriurheilun maailmaan!

Peli sisältää koko 2016 kauden kalenterin ja 21 rataa sisältäen myös Azerbaidžanin Bakun radan. Mukana ovat kaikki 22 kuljettajaa sekä 11 tallia mukaan lukien uusi Haas F1 -talli. Peli vie sinut jännittäviin kisatunnelmiin ja pääset samalla tutustumaan formulauran luomiseen. Mukana on ikoninen turvaa-auto sekä nyt myös virtuaalinen turva-auto, jolla radalla ajamista rajoitetaan. Lisäksi pääset myös tutustumaan ajoneuvojen kehittämiseen, jossa mennään kulissien taakse työskentelemään agenttien, insinöörien ja tiimin kanssa ja kehitämään autosi iskukuntoon. Luo oma urapolkusi ja nouse mestariksi joko yksin tai online-tilassa kavereiden kesken.

Limited Edition sisältää Career Booster DLC-paketti sisältää F1-kauttasi varten tutkimus- ja kehitysapuja urallesi, ainutlaatuinen kypärän sekä oma logo nettipelaamiseen.

Ikäraja: K-3

Huom!
Alustava julkaisupäivä 19.8.2016

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille