Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 Farming Simulator 17
Katso iso kuva
PS4 Farming Simulator 17

PlayStation
PS4 Farming Simulator 17

42,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Farming Simulator 17 -peli jatkaa suosittua maataloussimulaatiopelisarjaa tarjoten avoimen pelimaailman ja täydelliset työkalut maanviljelyyn ja farmarielämään – olipa kyse sitten viljelystä, sadonkorjuusta, karjataloudesta, metsänhoidosta tai kaikista noista yhdessä.

Farming Simulator 17 -pelissä pelaajat voivat tutustua maatalouteen kaikissa sen muodoissa aina maanviljelystä lähtien ja myyntityöhön asti. Tilalla rehkimistä helpottavat yli sadat erilaiset työkoneet ja kulkuneuvot tutuilta merkeiltä kuten mm. New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini ja Trelleborg. Kaikki laitteet ja koneet ovat mallinnettu tarkasti alkuperäisille malleille uskollisina ja yksityiskohtaisina. Pelin grafiikka, äänet ja tunnelma ovat kuin aidolta maaseudulta.

Täysverisen yksinpelin lisäksi Farming Simulator 17 sisältää myös äärimmäisen monipuolisen moninpelin. Näin työn alle voi ottaa vaikkapa jättikokoisen farmin, jonka kehittämisestä ja kasvattamisesta vastataan koko kaveriporukan voimalla.

Ikäraja: K-3

Huom!
Alustava julkaisu lokakuu 2016

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille