Katso iso kuva
PS4 Just dance 2017

PlayStation
PS4 Just dance 2017

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Nyt on aika tanssia! PlayStation PS4 Just Dance 2017 -tanssipeli tuo tanssin ystäville uudet tanssit, yli 40 uutta biisiä, päivitetyn sisällön sekä pääsyn yli 200 tanssibiisiin Just Dance Unlimited -palvelun kautta. Pelaa hauskaa tanssipeliä jopa kuuden pelaajan kanssa yhtä aikaa.

Just Dance2017 sisältää koko perheen suosikkikappaleet ja kuumimmat biisit. Mukana on mm. Can’t feel my face, Cheap Thrills, Lean On ja Sorry. Klassikkobiiseistä on mukana mm. Don’t Stop Me Now, September, Single ladies ja What is love. Just DanceUnlimited -palvelussa (Wii U, Xbox One, PS4) voit tanssia yli 200 kappaleen ja eksklusiivisen sisällön tahtiin. Uudet hakutyökalut ja muokatut soittolistat auttavat sinua löytämään lempikappaleesi, jotta voit tanssia ja pitää bileet käynnissä ympäri vuoden! Pelin mukana saat määräaikaisen Just Dance Unlimited-käyttöoikeuden.

Tanssiliikkeet otat haltuun parannetun Just Dance Controller -sovelluksen avulla (toimii iOS:illä, Androidilla ja on yhteensopiva Wii U:n, Xbox Onen ja PS4:n kanssa). Älypuhelimesi toimii seuranta laitteena ja antaa pisteitä, jolloin ei tarvita Kincentiä, erillistä kameraa tai PS Movea. Liity myös maailmanlaajuiseen tanssiyhteisöön ja esittele parhaat liikkeesi. Ota kuvia Just Dance -hetkistäsi, lisää hauskoja suodattimia ja jaa ne sosiaalisissa verkoissa. Lisäksi voit katsoa Just Dance TV -sisältöä missä vain ja milloin vain. Katso, tykkää ja jaa rajoitettuja videoita, mukaan lukien Autodance-, Tanssitunti-, Kulissien takaiset - ja JustDance Minutes -videot.

Nauti Just Dance 2017:ssä mm. näissä neljästä pelimuodosta. Voit antaa palaa klassisessa Just Dance -tilassa. Perustanssipeliä voit pelata sitä myös yhteistyöpistein ja kerätä jalokiviä kokoelmaasi. Voit myös avata kaikki tehtävät ja päihittää pelin Dance Quest -tilassa. Haasta ystäväsi ja ympäri maailmaa tulevat pelaajat Video Challenge -tilassa tai pistä treeneissäsi uutta vaihdetta silmään Sweat + Playlists -tilassa. Lisäksi Just Dance TV:stä näet yhteisön sisältöä, tanssitunteja, Autodanceja ja uutta sisältöä vuoden ympäri!

Koe Just Dance Machinessa uusi, hauska ja hurja tanssitila (Wii U, XboxOne, PS4)! Tässä tilassa muukalaiset ovat kaapanneet sinut ja tarvitsevat apuasi. He tarvitsevat tanssienergiaasi tankatakseen avaruusaluksensa akut ja palatakseen kotiin. Jokainen Dance Machine -sessio koostuu viidestä lyhyestä, erityisestä ja ainutlaatuisesta tanssikokemuksesta, jotka kattavat erityylisiä tansseja: flamenco, charleston, baletti, haka, can-can... niitä ei ole aiemmin nähty Just Dancessa! Jos annat muukalaisille tarpeeksi energiaa, he avaavat kokeiltavaksesi uusia tanssiosioita, missä voit auttaa heitä!

Pelissä voit muokata treenejäsi Sweat + Playlists -tilassa (WiiU, Xbox One, PS4). Tee treenaamisesta hauskaa luomalla soittolistoja lempikappaleistasi tai käynnistämällä kappaleita tauotta sekoittavan tilan. Seuraa polttamiasi kaloreita, tanssiin käytettyä aikaa ja soitettujen kappaleidenmäärää!

Fanien rakastama moninpelin-tanssilattia on palannut parempana kuin koskaan! Tanssi ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa, nauti erityisistä livetapahtumista, mm. turnauksista, avaa erikoispalkintoja yhteistyössä muiden tanssijoiden kanssa. Autodance-toiminto luo automaattisesti kappaleen päätyttyä hauskan minivideon eli autodancen suorituksestasi, jonka voi jakaa eteenpäin (toiminto vaatii kameran, ei sis. hintaan). Community Remix -osiossa puolestaan tietyistä kappaleista valitaan kahden kuukauden välein parhaat pelaajien lähettämät suoritukset, jotka lisätään Community Remix -videoon.Kerro kaverille