Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 LEGO Dimensions Starter Pack
Katso iso kuva
PS4 LEGO Dimensions Starter Pack
Fazer Geisha-konvehtirasiat, 12 kpl/laatikko
Fazer
20,90 € (norm. 29,90 €)
Fazer Geisha-suklaapatukkalaatikko, 35 kpl/ltk
Fazer
17,90 € (norm. 23,90 €)
Fazer Sininen-maitosuklaakonvehdit, 3 kg
Fazer
34,90 € (norm. 46,90 €)

PlayStation
PS4 LEGO Dimensions Starter Pack

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 LEGO Dimensions Starter Pack on LEGO-maailmaan sijoittuvan ns. lelupelin aloituspakkaus kaikenikäisille pelaajille. Luovassa LEGO Dimensions -pelissä on mukana tuttuja hahmoja eri LEGO-maailmoista kuten mm. Lord of the Rings, The Wizard of Oz, Back to the Future, LEGO The Movie sekä LEGO Ninjago. Pelissä on mukana myös DC Comicsin hahmoja, eri hahmojen kulkuneuvoja ja vempeleitä voi yhdistellä aivan uudella tavalla.

Pelin tasot sijoittuvat jokainen erilaiseen LEGO-maailmaan, joka tarjoaa mahdollisuuden eri maailmojen sekoittamiselle. Esim. Gothamissa sijaitsevassa Sauronin tornissa nähdään Dalekeja ja Lex Luthor taistelemassa ninjoja vastaan. Kussakin juonitehtävässä ratkotaan pulmia ja edetään tasoloikkapelien tapaan. Välillä vastassa on hieman hankalampia haasteita, joissa sinun tulee ohjata hahmoja pelin sisällä sekä samanaikaisesti vaihdella Lego-hahmojen paikkoja portaalilla. Pelin vitsit ja tarinat uppoavat kaikille perheen jäsenille ja LEGO-palikoilla rakentelu on hauskaa perheen yhteistä tekemistä.

Starter Pack -aloituspakkaus sisältää LEGO Dimensions -videopelin, LEGO-lelualustan, palikoita LEGO-portaalin rakentamiseen, kolme LEGO-minihahmoa (Batman, Gandalf ja Wyldstyle) sekä LEGO Batmobile -kulkuneuvon.

Ikäraja: K-7

Ikäraja: 7 (tark.)

Kerro kaverille