Katso iso kuva
PS4 NBA 2K17

PlayStation
PS4 NBA 2K17

64,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 NBA 2K17 -peli tarjoaa koripallosimulaatiota kauden 2016–2017 NBA-pelaajilla, -joukkueilla sekä -areenoilla. Pelissä on entistä sulavammat animaatiot ja realistisemmat tapahtumasarjat, jonka ansiosta virtuaalinen NBA-pelikokemus on aidoimmillaan!

Pelissä ovat mukana kaikki NBA-joukkueet sekä kaikki EuroLeague-sarjan joukkueet mukaan lukien myös eurooppalaisia joukkueita mm. ALBA Berlin, Anadolu Efes Istanbul, Crvena Zvezda mts Belgrade, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milan ja, FC Barcelona Lassa. Lisäksi pelissä mukana ovat USA:n maajoukkue 2016 valmentajansa Mike Krzyzewskin kanssa sekä vuoden 1992 ”Dream Team”- joukkue, jossa pelasivat mm. Michael Jordan, Magic Johnson ja David Robinson.

Tilaa ennakkoon niin saat Early Tip-Off Weekend-version, jossa ennakkotilaajat saavat pelin neljä päivää ennen varsinaista julkaisupäivää pelattavaksi. Lisäksi digitaalisena sisältöön kuuluu pelin sisäistä virtuaalirahaa +5.000 ja MyTEAM-paketti, jossa on kolme Paul George Free Agent -korttia.

Ikäraja: K-3

Huom!
Julkaisupäivä 16.9.2016

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille