Katso iso kuva
PS4 NHL 17

PlayStation
PS4 NHL 17

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 NHL 17 tuo pelihetkiin aivan uudet pelitilat, entistä kattavammat kokemukset fanien suosikkitiloihin sekä kaikkien aikojen parhaan pelaamisen jäällä. Kiekkofantasiat pääset kokemaan uusissa Varausmestarit- ja Jääkiekon maailmancup -pelitiloissa. Autenttisten maalivahtien, hyökkäys- ja puolustuspään maalinedustan kahinoiden sekä murskaavan törmäysfysiikan ansiosta hallitset jokaista pelialuetta. Johdata joukkueesi seuraavalle tasolle mukautettavassa EA SPORTS Hockey Leaguessa ja herätä pelisi henkiin kymmenillä jännittävillä uusilla maalituuletuksilla. Pelaatpa peliä millä tavalla tahansa, NHL 17 antaa sinun muovata kuvaasi urheilijana kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Uusi NHL 17 muuttaa lätkäfantasiaasi todeksi uusissa pelitiloissa, joissa voit yhdistää suosikkijoukkueisiisi ja -pelaajiisi. Tunne fantasiavaraustilaisuuden jännitys ja tähtijoukkueen vetovoima Varausmestarit-tilassa tai pelaa maan kunniasta Jääkiekon maailmancupissa. Be a GM -fanit kokevat joukkueen hallinnan evoluution ja saavat koko liiketoiminnan hallittavakseen Seuratilassa, jossa teet päätökset aina areenan ruokapaikoista joukkueen muuttamiseen.

Sinulla on myös käytössäsi uusia tapoja pelata fanien suosikkipelitiloja. Vie EA SPORTS Hockey League -joukkueesi seuraavalle tasolle etenemällä asteikolla avataksesi mukautuskohteita tai peliasulle ainutlaatuinen ulkoasu. Voit myös käyttää uutta areenanluontitoimintoa ja rakentaa kotikaukalon, jollaisen olet aina halunnut. Juhlista urasi hetkiä Be a Pro -tilassa ja uppoudu kaikkien aikojen jännittävimpään Hockey Ultimate Team -tilaan, joka sisältää nyt myös joukkueen synergian, joka muuttaa täysin tapaasi rakentaa unelmajoukkuettasi ja pelata sillä.

Kaukalossa ottelut voitetaan ja hävitään maalinedustalla. Uusi maalinedustan kahinoiden fysiikka antaa sinun hallita tuota tärkeää tilaa hyökkäyksessä tai puolustuksessa. Autenttiset kamppailut, sitomiset ja mailalla pelaamiset tekevät kamppailusta maalinedustalla entistäkin jännittävämmän ja kiinnostavamman. Ota jokainen alue haltuusi entistä kattavammalla hallinnalla, autenttisilla maalivahdeilla, joilla on sijoittumistietoisuus ja reaktiotorjuntaälykkyys, uusilla hyökkäys- ja puolustuspään maalinedustan kahinoilla ja kymmenillä jännittävillä uusilla maalituuletuksilla, jotka ilmaisevat tärkeiden maalien tekemisen riemun.

Pelitaitojasi voit hioa joka tasolla - oletpa sitten kilpailemassa verkossa eliitin joukkoon pääsystä tai laittamassa luistimia jalkaan ensimmäistä kertaa. Visuaalisten kaukaloapujen ja valmennuksen palautteen seuraava sukupolvi opettaa sinulle ne taidot, joita tarvitset pelitaitojesi hiomiseen. Pelaamisen asetusten ja liukusäädinten hallinta antaa sinulle työkalut aina nopeasta, toiminnantäyteisestä pelaamisesta autenttisimpaan simulaatioon, jotta voit pelata juuri haluamasi tyylistä jääkiekkoa.

Ikäraja: K-12

Huom!
Alustava julkaisupäivä 15.9.2016

Ikäraja: 12 (tark.)

Kerro kaverille