Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Katso iso kuva
PS4 Scrolls Online: Tamriel Unlimited

PlayStation
PS4 Scrolls Online: Tamriel Unlimited

9,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Scrolls Online: Tamriel Unlimited on huippusuositun roolipelisarjan viimeisin osa, joka laajentaa ensimmäisen kerran pelisarjan verkkopelaamisen puolelle. Tamrielin pelimaailmassa seikkaillaan pelaajan ehdoilla. Pelin ainutlaatuisen ja innovatiivisen taistelujärjestelmän ansiosta sekä yksin tai yhdessä ystävien kanssa pelaava pelaaja voi keskittyä toimintaan ja taktikointiin käyttöliittymän tuijottelun sijasta. Voit valita lukemattomista erilaisista aseista ja panssareista ne, joita käytät ja muokkaat oman pelityylisi mukaiseksi.

The Elder Scrolls Online -tarinan tapahtumat käydään mm. Skyrimin pohjoisille alueille, Morrowindin mysteerinomaisille maille sekä Daggerfallin kuhisevan metropoliin. Tarina sijoittuu noin tuhat vuotta ennen The Elder Scrolls V: Skyrim -pelin tapahtumia ja Dragonborn-hahmojen tulemista, aikaan juuri ennen Tiber Septimin valtaannousua, Tamrielin ensimmäistä keisaria. Tässä aikakaudessa kolme liittoumaa toimii kautta mantereen kattavan alueen. Jokainen näistä liittoutumista taistelee vallasta ja pyrkii hallitsemaan Keisarillista kaupunkia ja sen kautta koko Tamrielia. Synkemmät voimat pyrkivät kuitenkin tuhoamaan koko maailman. Sinä pelaajana valitset ne, keiden kanssa liittoudut, mitä taisteluita käyt ja miten hahmosi kohtalo rakentuu Tamrielin maailmassa. Taistele, rakentele, kalasta, varasta, piiritä tai tutki. Valinta on sinun, kuinka kestävän Elder Scrolls maailman luot. Verkkopelissä* voit seikkailla yksin tai ystävien kanssa. Voit liittyä satojen sotilaiden armeijaan ja osallistua eeppisiin taisteluihin.

* Peli on pelkästään online moninpeli ja se vaatii internet-yhteyden. Lisäksi sinulla tulee olla myös maksullinen PlayStation Plus jäsenyys tai XboxLive Gold jäsenyys.

Ikäraja: K-18.

Huom!
Alustava julkaisupäivä 9.6.2015.

Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille