Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 Skylanders SuperChargers Starter Pack
Katso iso kuva
PS4 Skylanders SuperChargers Starter Pack

PlayStation
PS4 Skylanders SuperChargers Starter Pack

19,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Skylanders Superchargers Starter Pack -pelissä Skylandersit palaavat ja ovat taas vaarassa! Kaos on vapauttanut hurjan ja pelottavan Doomstation-koneen, joka pystyy syömään taivaan ja repimään Skylandin palasiksi tuhoamalla yhteyden Maalla asustavien Portal Mestareiden ja Skylandissa asuvien välillä. Skylanders SuperChargerit pystyvät kuitenkin pelastamaan maailman. SuperChargerit-hahmot ohjaavat uskomattomien erilaisten ajoneuvojen laivastoa, jotka sinun on yhdessä muiden SuperChangereiden kanssa ohjattava sekä maalle, meren syvyyksiin että taivaalle pysäyttääksenne Kaoksen ja pelastaaksenne Skylandin!

Peli tukee yli 300 aikaisempaa Skylanders-hahmoa, ja kaikki nämä hahmot ovat käytettävissä ajoneuvoissa uudessa SuperChargers -pelissä. Pelissä on saatavilla 20 erilaista ajoneuvoa, joita on mahdollista myös tuunata mm. uusilla aseilla ja väreillä. Useissa ajoneuvoissa on myös liikkuvia osia, joilla leikki onnistuu pelin ulkopuolellakin.

Starter-paketti sisältää Skylanders SuperChargers -videopelin, uuden Portal of Power -pelialustan, kaksi Skylanders-hahmoa, yhden Skylanders-ajoneuvon ja keräilyjulisteen. Peli on täysin suomenkielinen.

Ikäraja: K-7.

Huom!
Julkaisupäivä 25.9.2015.Kerro kaverille