Katso iso kuva
PS4 Steep

PlayStation
PS4 Steep

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Steep -pelissä pääset laskemaan avoimeen maailmaan Alpeille ja Alaskaan, missä puuteri on aina tuoretta eikä mäki lopu kesken. Uhmaa ja hallitse maailman eeppisimpiä vuoria suksin, liitopuvuin, lumilaudoin ja liitovarjoin joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Tallenna ja jaa hulluimmat temppusi sekä haasta ystäväsi kokeilemaan valitsemiasi reittejä sekä päihittämään parhaat temppusi.

Laske omalla tyylilläsi ja liiku vapaasti avoimessa maailmassa luoden omia reittejäsi massiivisilla vuorilla. Matkaa ympäri vuorta valitsemalla joko sukset, liitopuku, lumilauta tai liitovarjo. Syöksy läpi taivaan ja lumisten maastojen, löydä piilotettuja paikkoja tai nauti Alppien ja Alaskan vuoristomaisemien kauneudesta.

Jaa jännittävät, adrenaliinin täyteiset kokemuksesi muiden pelaajien kanssa. Tapaa muita pelaajia saumattomasti ja valitse, seuraatko heitä vai pelaatteko yhdessä. Ryhmity ystäviesi kanssa, ja suorittakaa yhdessä hulluimpia ajateltavissa olevia temppuja esim. urheilulajeja yhdistäen. Haasta ystäväsi päihittämään henkilökohtaiset huipputuloksesi, reittisi ja pisteesi.

Todista olevasi vuoren kingi testaamalla taitosi ainutlaatuisissa haastetehtävissä. Osallistu jokaiselle lajille varta vasten suunniteltuihin haasteisiin, kuten mm. Big Air, Proximity Flying tai Forest Slaloms. Kisaa ystäviesi ja yhteisön kanssa tulostauluilla missä tahansa haasteessa. Ota eeppisissä laskettelutehtävissä selvää vuoren salaisuuksista ja koe ainutlaatuisia hetkiä. Koe urotyöt, huimat laskut sekä haasteet uudelleen ja jaa uusinnat sosiaalisessa mediassa. Joka kerta, kun leikkaat uuden reitin rinteeseen, luot ainutlaatuisen laskun, jonka ystäväsi voivat kokea verkossa. Koe mahtivimmat laskusi, eeppisimmät kaatumisesi ja villeimmät temppusi uudelleen. Valitse paras mahdollinen kameran asento, tahti ja nopeus luodaksesi täydellisen julkaisun, ja haasta maailma parantamaan siitä.

Ikäraja: K-12

Huom!
Alustava julkaisupäivä 2.12.2016Kerro kaverille