Katso iso kuva
PS4 The Division

PlayStation
PS4 The Division

24,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 The Division on lähitulevaisuuteen sijoittuva taktinen toiminta ja roolipeliyhdistelmä, jossa avoin pelimaailma ja moninpelattavuus yhdistyvät upeaksi pelikokemukseksi. Edesmenneen huippukirjailija Tom Clancyn pelisarjaan perustuva The Division vaalii asiapitoista aitoutta, taktisia päätöksiä, roolipelitoimintaa ja kaupankäyntiä. Yhteistyössä muiden pelaajien kanssa The Division tarjoaa hengästyttävän ja järisyttävän pelikokemuksen, jossa uhkana ovat niin viruspitoisen tuhon aikaansaamat ongelmat kuin myös omat, barbarismiin ajautuneet kansalaiset.

Peli alkaa siitä, kun tuhoisa epidemia pyyhkäisee yli New York Cityn katujen, jolloin peruspalvelut romahtavat yksi kerrallaan. Ruoan ja veden puuttuessa yhteiskunta ajautuu tuhoisaan kaaokseen. Karussa, modernissa tapahtumaympäristössä toimii taktinen erikoisyksikkö, johon kuuluu huippukoulutettuja erikoistoiminnan miehiä ja naisia eli division-agentteja.

Ympäristön tutkiminen ja pelaajahahmon kehittäminen ovat kaikki kaikessa. Myös erikoistaitoja, aseita ja nokkeluutta tarvitaan, sillä kaaokseen ja anarkiaan ajautuneen yhteiskunnan rauniot ovat kaikkea muuta kuin turvallinen ympäristö selviytymiseen.

Ikäraja: K-18

Huom!
Alustava julkaisupäivä 8.3.2016.Kerro kaverille