Katso iso kuva
PS4 Titanfall 2

PlayStation
PS4 Titanfall 2

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Titanfall 2 -pelissä Pilotit ja Titaanit yhdistävät voimansa ennennäkemättömällä tavalla ja takaa ennennäkemättömän hauskan, sulavan ja jännittävän taistelukokemuksen. Pelin yksinpelikampanjassa tutkitaan ainutlaatuista sidettä ihmisen ja koneen välillä ja entistä syvällisemmässä moninpelissä on luvassa nopeatempoista toimintaa täynnä innovaatioita.

Titanfall 2 -pelissä on kehittynyt, toiminnantäyteinen pelattavuus taistelitpa sitten pilottina, Frontierin eliittitaistelijana tai 6-metrisenä sotakoneena eli Titaanina. Kiehtovassa yksinpelikampanjassa astut Frontierille Militian kiväärimiehenä, joka haaveilee elämästä Pilottina. Vihollislinjojen taakse jumiin jääneenä sinun on yhdistettävä voimasi Vanguard-luokan veteraanititaanin kanssa ja lähdettävä tehtävälle, jota sinun ei ollut koskaan tarkoitus suorittaa. Syvällisempi moninpelitoiminta sisältää puolestaan kuusi upouutta Titaania, uusia Pilottien kykyjä, laajennetun mukautusjärjestelmän, uusia pelitiloja ym.

Titanfall 2:n sosiaalinen Networks-palvelu helpottaa niin vanhojen kuin uusienkin ystävien kanssa pelaamista. Pelaajat voivat liittyä monenlaisiin, sosiaalisiin tai kilpailullisiin verkostoihin, jotka sopivat heidän omaan pelityyliinsä ja omiin toivomuksiin.

Ikäraja: K-16

Huom!
Alustava julkaisupäivä 28.10.2016

Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ikäraja: 16 (tark.)

Kerro kaverille