Katso iso kuva
PS4 VR Driveclub

PlayStation
PS4 VR Driveclub

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 VR Driveclub -ajopeli on suunniteltu uudelleen virtuaalitodellisuutta varten. Hyppää ratin taakse, nosta kierroksia ja anna DriveClub-pelin kiidättää sinut kilpa-autoilun jälkeen. DriveClub VR sisältää PlayStation PS4 -hittipelin parhaat palat ja kattavasta valikoimasta poimittuja ladattavia sisältöpaketteja - sekä uusia ja varta vasten laadittuja VR-tiloja ja toimintoja.

DriveClub VR -pelissä PlayStation PS4:n teho ja yhdistettävyys sekä PlayStation VR:n verraton elämys vievät sinut ajamaan kilpaa maailman kauneimpiin paikkoihin maailman tehokkaimmilla tuotantoautoilla. Koe uusissa pelitiloissa esim. Kanadan Fraser-joen laakson ja Japanin rauhaisan Shōji-järven maisemat joko ratin takana tai pelkääjän paikalta käsin.

Pelin valikoimassa on jo huikeat 114 rataa mukaan lukien uudet kaupunkiradat. Valitse autosi 80 ikonisen, hevosvoimia pursuavan auton joukosta ja lähde kaahaamaan kaarteissa, kiitämään suorilla ja taistelemaan todentuntuisesti voitosta aina maaliviivalle asti.

PLAYSTATION PS4 VR DRIVECLUB:
• Aja yli 80 autoa yli 100 radalla
• Pelaa ja luo ajohaasteita
• Kilpaile viidessä ihka uudessa kaupunkiympäristössä
• 1 pelaaja, verkkopeli 2-8 (PlayStation Plus -jäsenyys vaaditaan)

Ikäraja: K-3Kerro kaverille