Katso iso kuva
PS4 VR Eagle Flight

PlayStation
PS4 VR Eagle Flight

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation VR Eagle Flight on virtuaalilaseille luotu peli, jossa pääset korkealla Pariisin taivaan ylle. Koe virtuaalinen lentämisen vapaus yhdistettynä kiehtovaan ilmataisteluun sekä hauskaan kisailuun.

On kulunut 50 vuotta siitä, kun ihmiskunta katosi maapallolta, ja villi luonto on vallannut takaisin ihmisten rakennuttamat alueet niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Ohjaa Kotkaa ja koe Pariisin ikoniset maamerkit – kadut, kujat ja tunnetut rakennukset – ilmojen herran silmin niin yksin- kuin moninpelimuodossa. Virtuaalilaseilla koettava Eagle Flight -maailman ohjaamisen oppiminen käy nopeasti: vain muutamassa minuutissa lentokokemus alkaa tuntua täysin luonnolliselta ja helposti hallittavalta taidolta.

Koe Eagle Flight -pelissä Pariisi omalla tavallasi sekä vapaasti lentäen että tehtäviä suorittaen. Pelimuodoista löytyy niin yksittäisiä lentohaasteita kuin myös kutkuttavia ampumishaasteita. Myös erilaisten piilotettujen esineiden keräily on koukuttavaa puuhaa.

Astetta vaikeampaa, mutta sitäkin palkitsevampaa tekemistä tarjoaa Eagle Flight -moninpeli. Jopa kuusi pelaajaa ottaa yhteen kahdessa eri pelitilassa, joissa joukkueet kisaavat keskenään lentotaitoa ja tilannetajua vaativissa otteluissa.

Ikäraja: K-7Kerro kaverille