Katso iso kuva
PS4 Watchdogs 2

PlayStation
PS4 Watchdogs 2

59,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Watchdogs 2 on avoimen maailman toimintapeli, jossa tieteistrilleri yhdistyy nykypäivän kyberrikollisuuteen, intensiivisiin taisteluihin sekä mukaansatempaaviin takaa-ajoihin. Peli sijoittuu San Franciscoa ympäröivään Bay Areaan, joka koostuu upeissa maisemissa elävistä miljoonista asukkaista. Pelimaailmassa San Francisco on suurin kaupunki, joka on ottanut käyttöön päivitetyn ctOS 2.0 -käyttöjärjestelmän. Käyttöjärjestelmän avulla valvotaan ja hallitaan kokonaista kaupunkia ja sen infrastruktuuria. Väärissä käsissä käyttöjärjestelmän käyttö voisi johtaa lähes katastrofaalisiin seurauksiin aina kaupungin infrastruktuurinhallinnasta yksittäisten ihmisten manipulointiin.

Pelaajana olet nuori hakkeri Marcus Holloway, joka on joutunut ctOS 2.0-käyttöjärjestelmän kynsiin rikoksesta syytettynä, jota hän ei ole edes tehnyt. Tämä sysää Marcusin mahdottomalta vaikuttavaan tehtävään: hänen pitää sammuttaa ctOS 2.0 lopullisesti ja estää vastaavia väärinkäytöksiä tapahtumasta muille syyttömille kansalaisille. Marcusin tärkein työkalu on hänen hakkerointitaitonsa ja -välineensä.

Hakkeroinnille alttiita laitteita ovat autot, lennokit, nosturit, turvallisuusrobotit ym. erilaiset isot ja pienet laitteet. Tämä mahdollistaa erilaisen lähestymistavan eri tehtävissä. Pelaaja voi suorittaa salaisia tehtäviä tappamatta yhtäkään vihollista. Halutessaan tehtävät voi suorittaa aseet paukkuen ja vihollisia taisteluissa nujertaen. Valtava pelimaailma tarjoaa myös monet mahdollisuudet takaa-ajoille ja muille toimintakohtauksille. Yksinpelinlisäksi Watch Dogs 2 tarjoaa saumattoman moninpelikokemuksen, joka tarjoaa pelaajilleen pelitiloja niin yhteistyössä kuin toistensa kanssa vastakkain.

Watch Dogs 2 -toimintapelin keskeisinä aiheina ovat tietoturvallisuus, yksityisyys ja hakkerointi, joiden rooli on entistä keskeisemmässä osassa tämän päivänyhteiskunnassa. Näistä elementeistä koostuu myös Watch Dogsin kiehtova maailma, jossa salaliittoteoriat, vimmainen toiminta ja salamyhkäiset toimintatavat lomittuvat toisiinsa täydellisesti.

Ikäraja: K-18

Huom!
Alustava julkaisupäivä 15.11.2016

Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille