Katso iso kuva
PS4 XCOM 2
Fazer Sininen-maitosuklaakonvehdit, 3 kg
Fazer
34,90 € (norm. 46,90 €)
Fazer Geisha-konvehtirasiat, 12 kpl/laatikko
Fazer
20,90 € (norm. 29,90 €)
Fazer Geisha-suklaapatukkalaatikko, 35 kpl/ltk
Fazer
17,90 € (norm. 23,90 €)

PlayStation
PS4 XCOM 2

46,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 XCOM 2 -strategiapeli on jatko-osa palkittuun XCOM: Enemy Unknown -peliin. Pelissä on kulunut 20 vuotta siitä, kun maapallon johtajat antautuivat avaruuden muukalaisille ja maapalloa puolustava XCOM-puolustusjoukko tuhottiin ja joukot hajautettiin. Maapalloa johtavat muukalaiset, jotka rakentavat upeita kaupunkeja sekä lupaavat ihmiskunnalle hienoa tulevaisuutta. Pinnan alla muukalaisilla on kuitenkin salaisia tarkoitusperiä, jonka takia kaikki kritiikki uutta toimintaa vastaan kitketään välittömästi pois. Vain maapallon syrjäisimmillä alueilla asuvat ihmiset voivat elää näennäisesti vapaana ja alkavat puolustamaan ihmiskuntaa. Jatkuvasti liikkeessä olevat XCOM-joukkojen jäänteet pyrkivät kokoamaan joukkonsa paljastaakseen piilotetun totuuden miehistäjistä. Tavoitteena on tuhota muukalaiset lopullisesti.

Onko sinusta haastamaan muukalaiset erämaassa ja heidän megakaupungeissa? Sinun tulee ottaa komentoosi muukalaisten Avenger-tarvikealus, joka on muunnettu XCOMin liikkuvaksi johtokeskukseksi. Johda hyökkäysjoukkosi ympäri maapalloa, rakenna kansalle tukea ja paljasta muukalaisten katalat tarkoitusperät. Rekrytoi vastarintaliikkeeseen uusia taistelijoita viiteen eri luokkaan ja taistele taktisissa, tilanteittain muuttuvissa tehtäväkentissä. Käytä tutkijoitasi ja insinöörejäsi tutkimaan ja kehittämään uusia aseita ja suojia, jotka soveltuvat paremmin taistelutaktiikoihin. Jokainen tehtävä on uudenlainen haaste.

Ennakkotilaajan etuna on The Resistance Warrior Pack DLC, jossa voit muokata joukkueesi vastarintataistelijaa bonus-asuilla, päähineillä ja sotamaalauksilla. Samalla voit rekrytoida vanhan sodan selviytyjän heti alusta alkaen kasarmiisi.

Ikäraja: K-16 v.

Huom!
Alustava julkaisupäivä 30.9.2016

Ikäraja: 16 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille