Katso iso kuva
Loop 2 -aktiivisuusranneke, musta

Polar
Loop 2 -aktiivisuusranneke, musta

89,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Polar Loop 2 kannustaa sinua aktiivisempaan elämäntyyliin monin uusin keinoin. Laitteen antamat muistutukset ja ilmoitukset ovat nyt entistäkin monipuolisemmat. Sen lisäksi että Polar Loop 2 kertoo päivittäisestä aktiivisuudestasi ja ohjaa päivän liikuntatavoitteen saavuttamiseen, se myös muistuttaa sinua liian pitkistä passiivisista jaksoista (värinähälytys!) sekä ilmoittaa saapuvista puheluista, viesteistä, sähköposteista ja kalenterimerkinnöistäsi. Akun kestoa on parannettu edeltäjämallista: Polar Loop 2:n akku kestää yhdellä latauksella jopa 8 päivää (ilman älykkäitä ilmoituksia).

Edeltäjänsä tapaan Polar Loop 2 näyttää päivittäin kuluttamasi kalorit, ottamiesi askelten määrän sekä kellonajan. Rannekkeen ainutlaatuinen älykäs ohjaus kertoo, kuinka saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi. Edistymistäsi voit seurata maksuttomasta mobiilisovelluksesta tai verkkopalvelusta, joista saat myös Polarin ainutlaatuista ”Smart Coaching” -lisäohjausta. Polar Loop 2 on yhteensopiva Polar H6- ja H7 Bluetooth Smart -sykesensoreiden kanssa. Se on vesitiivis ja soveltuu uimiseen (WR20 -standardi). Rannekeosa on miellyttävän tuntuista silikonia. 2 vuoden takuu.

Polar Loop 2 –aktiivisuusrannekkeen ”Smart Coaching” –ominaisuudet:
• Aktiivisuuden vaikutus: palaute päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudesta (mobiilisovelluksessa ja verkkopalvelussa)
• Aktiivisuusopas: näkyy rannekkeessa aktiivisuuspalkkina sekä eri asteisina kehotuksina liikkua (3 eri intensiteettiä); myös mobiilisovelluksessa ja verkkopalvelussa
• Kalorit: kertoo kuluttamiesi kalorien tarkan määrän; näkyy rannekkeessa sekä mobiili- ja verkkopalveluissa
• Energy pointer: näyttää sykevyön kanssa käytettäessä harjoituksesi vaikutuksen selkeästi (rasvanpoltto tai kunnon kohotus) rannekkeessa; harjoituksen vaikutusta voi tarkastella myös verkko- ja mobiilipalveluissa.
• Harjoituksen vaikutus: saat motivoivaa palautetta harjoituksestasi (mobiilisovelluksessa ja verkkopalvelussa)Kerro kaverille