Nurme

Porkkanasaippuat, 2 x 100 g

SKU
HH859224
14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Käsintehdyt Nurme-porkkanasaippuat (2 x 100 g) sisältävät A- ja E-vitamiinia. Käytä päivittäin, käy myös kasvosaippuaksi. Lue lisää & tutustu!
Nurme-porkkanasaippuat valmistetaan käsin luonnon parhaista raaka-aineista. Runsaasti A- ja E-vitamiinia sisältävä hellävarainen saippua sopii päivittäiseen ihon hoitoon. Saippua sopii myös kasvojen herkälle iholle. Tehokas, antioksidanttinen A-vitamiini hidastaa ihon ikääntymistä. Lisäksi virkistävä sitruksinen tuoksu antaa energiaa. Saippuapalat myydään pareittain. 2 x 100 g. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Porkkanasaippuat, 2 x 100 g
Takaisin ylös