Ultrasun

Pre-Sun Tan Optimiser -voide, 150 ml

SKU
HH836391
23,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Pre-Sun Tan Optimiser -voide rusketuksen pidentämiseen. Käyttö: 2 x päivässä vähintään 2 viikkoa ennen auringossa oleskelua. Tilaa nyt!
Ultrasun Pre-Sun Tan Optimiser on ammattilaisten kehittämä, nopeasti imeytyvä Pre Sun -voide rusketuksen aktivoimiseen ja pidentämiseen. Tämä herkälle iholle soveltuva voidetta levitetään kahdesti päivässä vähintään kaksi viikkoa ennen auringossa oleskelua eikä se ei jätä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi. Voit ylläpitää vaikutusta käyttämällä sitä myös auringonoton jälkeen osana jatkuvaa ihonhoitoa. Tämä miellyttävän tuntuinen voide ei sisällä hajusteita eikä emulgointi- tai säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pre-Sun Tan Optimiser -voide, 150 ml
Takaisin ylös