Ultrasun

Pre-Sun Tan Optimiser -voide, 150ml

SKU
HH861257
23,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Pre-Sun Tan Optimiser -voide aktivoi rusketusta pidentäen sen kestoa. Sisältää liposomeja & antioksidantteja. Imeytyy nopeasti. 150 ml. Tutustu!
Ultrasun Pre-Sun Tan Optimiser on nopeasti imeytyvä, liposomeja ja antioksidantteja sisältävä Pre Sun -voide, joka aktivoi rusketusta ja pidentää sen kestoa. Voide sisältää luonnollista ruskettumista aktivoivaa TANOSITOL® -, pitkäkestoisesti kosteuttavaa AQUARICH® - ja vapaita radikaaleja sieppaavia SOD-ainesosia. Voide ei jätä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi eikä se sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pre-Sun Tan Optimiser -voide, 150ml
Takaisin ylös