Delux

Preludi-tyynypari, tikattu

SKU
HH269659
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tikatuissa Delux Preludi -tyynyissä on kosteutta haihduttavaa Tencel-kuitua. Tilaa 2 erikoiskuitutyynyä pakettihintaan Hobby Hallista.
Tikattujen Delux Preludi -tyynyjen päälliskankaan Tencel-kuitu imee tehokkaasti kosteuden ja Top Cool- erikoismuotoiltu polyesterikuitu siirtää kosteuden takaisin ilmaan pitäen tyynyt kuivina ja miellyttävinä niin kesällä kuin talvellakin. Kankaassa on jakardiraitakuosi, valkoista valkoisella. Täytteenä on täytteenä on 30 % Tencel + 70% Airella-polyesteriontelokuitua, sisätyyny on 100% polyesteripallokuitua.

2 tikattua tyynyä, koko 50 x 60 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Preludi-tyynypari, tikattu
Takaisin ylös