Delux

Preludi-tyynyt, 2 kpl

SKU
HH269657
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Delux Preludi -tyynyjen täytteessä on kosteutta haihduttavaa Tencel-kuita. Tilaa 2 erikoiskuitutyynyä pakettihintaan Hobby Hallista.
Muhkeiden Delux Preludi -tyynyjen täyte on Airella®-kuitua (70 %), joka on runsaan tuntuista, ilmavan pehmeää ja joustavaa. Siinä yhdistyvät untuvan ylellisyys ja polyesterikuidun helppohoitoisuus. 30 % täytteestä on Tencel®-kuitua, jolla on erinomainen kyky siirtää ja haihduttaa kosteutta. Se takaa kuivan ja hygieenisen nukkumaympäristön, ja siten se luo edellytykset hyvään uneen. Tyynyissä täytettä on 450 g (70 % polyesteripallokuitua/30 % Tenceliä). Kuosiin kudottu raidallinen päälliskangas on Top Cool -polyesteriä (40 %), joka samoin kuin Tencel®-kuitu (28 %), siirtää kosteutta pois vuodevaatteista, jotka pysyvät näin miellyttävän kuivina. Mukana on lisäksi 32 % polyesteriä. Konepesu (60°). 2 tyynyä, koko 50 x 60 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Preludi-tyynyt, 2 kpl
Takaisin ylös