Oral-B

PRO 4000 CrossAction -sähköhammasharja

SKU
HH824425
169,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Oral-B PRO 4000 CrossAction -sähköhammasharja on suunniteltu poistamaan enemmän plakkia. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Oral-B PRO 4000 CrossAction -sähköhammasharja on suunniteltu poistamaan enemmän plakkia kuin perinteinen käsikäyttöinen hammasharja. Sen CrossAction-harjaspäässä on eri kulmiin suuntautuvat harjakset, jotka irrottavat plakkia tehokkaammin. Hammasharjassa on neljä toimintoa: päivittäinen puhdistus ja näkyvä paineentunnistin, ikenien hoito, hellävarainen sekä valkaisu. Harja värähtelee 40 000 kertaa minuutissa ja pyörii 8 800 kertaa minuutissa. Mukana runko-osa, harjaspäiden säilytystilalla varustettu latausasema sekä kolme harjaspäätä: CrossAction-harjaspää, Sensitive-harjaspää ja 3D White -harjaspää. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PRO 4000 CrossAction -sähköhammasharja
Takaisin ylös