Etusivu Urheilu ja vapaa-aika LEMMIKIT Kissan ruokinta PRO PAC Ultimates Deep Sea Select Indoor...
Katso iso kuva
Deep Sea Select Indoor Formula -kissanruoka
PRO PAC Ultimates Savanna Pride Indoor Formula -kissanruoka
PRO PAC Ultimates
alk. 14,90 €
PRO PAC Ultimates Chicken & Brown Rice -koiranruoka
PRO PAC Ultimates
49,90 €

PRO PAC Ultimates
Deep Sea Select Indoor Formula -kissanruoka

39,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PRO PAC Ultimates Deep Sea Select Indoor Formula on erityisesti sisäkissoille soveltuva kissanruoka, joka vähentää kissan jätösten hajuja sekä estää karvapallojen muodostumisen. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu ruokaseos sisältää korkealaatuisia proteiinilähteitä, antioksidantteja sekä hedelmiä ja vihanneksia. Viljattomaan ja gluteenittomaan kissanruokaan ei ole lisätty väri-, maku- tai säilöntäaineita. PH-tasapainotetussa ruoassa on alhainen tuhka- ja magnesiumpitoisuus. Erinomaiset sulavuus- ja ruokintatulokset saanut ruoka sopii kissan kaikkiin elämänvaiheisiin - niin kissanpennuille kuin aikuiselle kissallekin.

PRO PAC Ultimates Deep Sea Select sisältää uudenlaisen lähestymistavan kissojen viljattomaan superpremium-ravitsemukseen. Tuote sisältää yksinkertaisia ravitsevia ainesosia siiasta (> 27 %), herneitä (25 %) ja hedelmiä ja vihanneksia (>12 %). Tuote takaa täydellisen ravitsemuksen ja tasapainoisen ruokavalion ilman viljoja tai keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita. PRO PAC Ultimates - Deep Sea Select täyttää kaikki ne ravitsemustasot, jotka noudattavat Association of American Feed Control Officials (AAFCO)-viranomaisten määrittelemiä kissanruuan ravitsemusprofiileja aikuisten kissojen ja kissanpentujen kaikissa elämänvaiheissa. Kaksi erikokoista myyntierää: 2 kg (7,45 €/kg) ja 6 kg (6,65€/kg).

Raaka-aineet: Siikajauho, herneet, herneproteiini, Canola-öljy (säilötty tokoferoleilla), kananmuna, kikherneet, tapioca, juurikasmassa, selluloosa, luontaiset aromit, omena, mustikka, porkkana, pinaatti, karpalo, tauriini, DL-metioniini, L-lysiini, betakaroteeni, L-karnitiini, Yucca, rosmariini, vitamiinit, mineraalit.

Lisäaineet (per kg): A-vitamiini 14000 IU/kg, D3-vitamiini 1000 IU/kg, C-vitamiini 100 mg/kg, E-vitamiini (α-tokoferoli) 200 IU/kg, kupari (kuparisulfaatti) 17 mg/kg, Omega-6 >2,4%, Omega-3 >1 %, metioniini 9500 mg/kg, lysiini 26000 mg/kg, tauriini 0,15 %, L-karnitiini 50 mg/kg, betakaroteeni 10 mg/kg.

Ravintosisältö:
Proteiini 32 %
Rasva 15 %
Tuhka 8,2 %
Kuitu 6 %
Kosteus 10 %
Natrium 0,35 %
Kalsium 1,4 %
Fosfori 1,05 %
Magnesium 0,1 %
Kcal/kg: 3700Kerro kaverille