Star Wars

Projectile-Firing-valomiekka

SKU
HH862665
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Star Wars Projectile-Firing -valomiekan voi pidentää kesken taistelun! Kahvaan voi kiinnittää blaster-aseen piipun ja ampua Nerf-ammuksia. Tilaa nyt!
Star Wars Projectile-Firing -valomiekalla haastat sithit taisteluun! Kaksintaisteluja varten miekkaa voi pidentää nopealla kädenliikkeellä. Miekan kahvaan voi kiinnittää jedien blaster-piipun Nerf-ammusten laukaisemista varten. Valomiekan lisäksi pakkaukseen kuuluu kaksi säädettävää liitintä, balster-piipun sekä kaksi Nerf-ammusta. Toimii kolmella AAA-paristolla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Projectile-Firing-valomiekka
Takaisin ylös