Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS3-pelit PlayStation PS3 LEGO Star Wars The Force Awakens
Katso iso kuva
PS3 LEGO Star Wars The Force Awakens

PlayStation
PS3 LEGO Star Wars The Force Awakens

44,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Huippusuosittuun Star Wars -elokuvaan perustuva PlayStation PS3 LEGO Star Wars The Force Awakens -peli on hauska ja humoristinen LEGO-seikkailu, jossa Voima on vahvasti mukana. LEGO Star Wars: The Force Awakens -pelissä pelaajat kokevat Star Wars: The Force Awakens -elokuvan eeppisen toiminnan uudelleen hauskassa ja nokkelassa LEGO-muodoss, jossa on mukana kaikki elokuvan suosikkihahmot: Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren, Han Solo jne. Pelissä on mukana rajoitettua pelisisältöä, joka yhdistelee Star Wars Episodi VI: Jedin paluun ja Star Wars: The Force Awakensin tarinoita.

LEGO Star Wars: The Force Awakens tuo nyt myös Multi-Buildit ja Blaster Battlet LEGO-videopelien maailmaan. Multi-Buildien avulla voit avata ja sulkea jatkuvasti uusia reittejä käyttämällä vapaita LEGO-palikoita. Blaster Battle -taisteluissa voit käyttää ympäristöäsi suojanasi taistellessasi Ensimmäistä ritarikuntaa vastaan.

PlayStation PS3 ja PS4 -versiot sisältävät bonuksena Phantom Limb -tasopaketin ja Droid-hahmopaketin. Lisäksi ennakkotilaajan etuna on Jabba´s Palace -hahmopaketti, jossa on mukana Bib Fortuna, Booush, Gamorrean Guards, Jabba the Hutt, Malakili, Oola sekä Princess Leia.

Ikäraja: K-7

Huom!
Julkaisupäivä 28.6.2016

Ikäraja: 7 (tark.)

Kerro kaverille