SodaStream

Pure-hiilihapotuslaite, valkoinen

SKU
HH842548
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

SodaStream Pure on entistä tyylikkäämpi laite hiilihapotetun veden ja omien limujen valmistamiseen. Tutustu ja tilaa edullisesti!
SodaStream Pure on entistä tyylikkäämpi laite hiilihapotetun veden ja omien limujen valmistamiseen. SodaStreamin myötä voit sanoa hyvästit hiilihappovesien rahtaamiselle kaupasta kotiin. Säästät paitsi luontoa ja rahaa, myös reilusti aikaa: pullollinen raikasta juomaa valmistuu vain muutamassa sekunnissa, juuri silloin kun haluat. Pienikokoinen laite on helppo puhdistaa, ja linjakas design sopii monenlaisten keittiöiden sisustukseen.

Hiilidioksidipullo tilattava erikseen.

SodaStream Pure sai Red Dot -suunnittelupalkinnon kunniamaininnan vuonna 2008.

SODASTREAM PURE:
• Laitteen korkeus 42 cm
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pure-hiilihapotuslaite, valkoinen
Takaisin ylös