Teutonia

Pyöräsuojat, 4 kpl, musta

SKU
HH851098
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teutonia-pyöräsuojat kiinnitetään pyörien päälle. Vettähylkivät, suojaavat autoa ja kotia lialta. Nyörikiristys. Sopivat useammille vaunumerkeille. Tutustu!
Teutonia-pyöräsuojat voidaan laittaa vaunujen pyörien päälle, jolloin ne suojaavat näppärästi autoa ja kotia likaantumiselta. Vettähylkivästä materiaalista tehdyt suojat kiinnitetään pyörän päälle ja kiristetään nyöreillä, joka pitää kuran suojien sisäpuolella. Suojat ovat yhteensopivat kaikkien Teutonia-vaunujen pyörien kanssa (lukuun ottamatta Elegance-vaunun pyöriä) sekä useimpia muiden markkinoilla olevien vaunumallien kanssa. Setissä neljä pyöräsuojaa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pyöräsuojat, 4 kpl, musta
Takaisin ylös