Dickie

Radio-ohjattava Carbon Turbo Make –rekka

SKU
HH861736
79,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Radio-ohjattava Dickie Carbon Turbo Make -rekka liikkuu 5 km/h. Ääniä & valoja säätelet kaukosäätimellä. Pituus 46 cm; sisälle mahtuu 1:24-auto. Tilaa nyt!
Dickie Carbon Turbo Make on radio-ohjattava rekka, jonka pituus on 46 cm. Rekan ääni- ja valotoimintoja voi säädellä kaukosäätimellä, jonka lisäksi perävaunun voi irrottaa kauko-ohjaimen avulla. Kaukosäätimen kantoalue 15 m. Rekan huippunopeus 5 km/h. Rekan takaovet avautuvat ja auton sisään mahtuu yksi 1:24-kokoinen auto (ei sis. pakkaukseen). Toimii neljälle AA-paristolla sekä kolmella AAA-paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Radio-ohjattava Carbon Turbo Make –rekka
Takaisin ylös