Dickie

Radio-ohjattava Carbon Turbo Salama McQueen –auto

SKU
HH861739
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Radio-ohjattava Dickie Carbon Turbo Salama McQueen liikkuu eteen, taakse, oikealle & vasemmalle. 2-kanavainen ohjaus + turbo. Tilaa Hobby Hallista!
Dickie Carbon Turbo Salama McQueen on radio-ohjattava, hiilenmusta auto, jonka pituus on 17 cm. Autossa on kaksikanavainen ohjaus, jonka avulla auto liikkuu eteen, taakse, oikealle sekä vasemmalle. Lisäksi autossa on turbonappula. Taajuus 40 Mhz. Toimii kolmella AAA-paristolla sekä kolmella RX-AA-paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Radio-ohjattava Carbon Turbo Salama McQueen –auto
Takaisin ylös