Dickie

Radio-ohjattava Evo Spirit 2,4 GHz -kilpa-auto

SKU
HH861742
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Radio-ohjattava Dickie Evo Spirit 2,4 GHz -kilpa-autossa on jousitus ja roiske-/pölysuojaus. Huippuvauhti 10 km/h. Lataus USB-liitännän kautta. Tilaa nyt!
Radio-ohjattava Dickie Evo Spirit 2,4 GHz -kilpa-auto on roiske- ja pölysuojattu. Jousitettu, 90 cm pitkä auto ajaa jopa 10 km/tunnissa. Taajuus 2,4 Ghz. Auto menee automaattisesti virransäästötilaan, kun se on pidempään käyttämättä. Akun saa näppärästi ladattua USB-latausjohdolla. Täydellä akulla ajaa noin 30 min (akun täyteen lataus kestää 90 min.). Toimii yhdellä 9V-paristolla sekä yhdellä 3.7V Li-Ion-paristoillla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 6+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Radio-ohjattava Evo Spirit 2,4 GHz -kilpa-auto
Takaisin ylös