Nikko

Radio-ohjattava Vaporizr2 Blue -auto

SKU
HH863290
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Radio-ohjattava Nikko Vaporizr2 Blue on nelivetoinen maasturi, joka kulkee maalla, lumessa ja vedessä. Huippunopeus 15 km/h. Kantosäde 40 m. Tutustu!
Radio-ohjattava, nelivetoinen Vaporizr2 -maasturi kulkee kuivalla maalla, lumessa ja vedessä. Sisäänrakennettu antenni antaa entistä paremman törmäyssuojan. Auton huippunopeus on 15 km/h ja lähettimen kantosäde 40 m. Uusi 2,4 GHz-taajuus mahdollistaa jopa kymmen auton samanaikaisen kisan. Mukana on 6V-ajoakku, 1h-pikalaturi sekä lähettimen kolme AAA-paristoa. Ikäsuositus.: 8+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Radio-ohjattava Vaporizr2 Blue -auto
Takaisin ylös