Schleich

Ratsastuskenttä + tarvikkeet

SKU
HH865107
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Schleich-ratsastuskentällä on estekisat, jonka voittaja saa lavalla pokaalin. Mukana 2 ratsukkoa, esteet, aidat ym. hevostarvikkeita. Tilaa Hobby Hallista!
Schleich-ratsastuskentällä on alkanut suuri esteratsastuskilpailu, jonka päätteeksi vähiten esteradalla tehnyt nousee voittajana korokkeelle. Voittajalle luovutetaan lavalla pokaali ja hevoselle seppele. Pakkauksessa mukana mm. kilpakentän aidat, esteet, kaksi hevosta, kaksi ratsastajaa ym. hevostarvikkeita. Kaikki Schleich-lelujen muotit tehdään ja maalataan käsiin. Ikäsuositus: 3+.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ratsastuskenttä + tarvikkeet
Takaisin ylös