Taf Toys

Rattilelu autoon

SKU
HH827221
32,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Taf Toys -rattilelu tarjoaa puuhaa ja viihdykettä auton kyydissä istuvalle lapselle. Käännettävä ratti, värikkäät valot ja hauskat äänet. Tilaa heti!
Värikäs Taf Toys -rattilelu tarjoaa puuhaa ja viihdykettä auton kyydissä istuvalle lapselle. Rattia voi kääntää ja napista painettaessa ratissa vilkkuu värikkäitä valoja. Auton äänet ja hauskat äänet antavat lisää hauskuutta matkantekoon. Lisäksi lelussa on suuri peili, josta lapsi näkee oman kuvansa. Muovisilla kiinnikkeillä auton etuistuimen selkänojaan kiinnitettävän rattilelun saa säädettyä kolmeen eri korkeuteen. Toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sis. hintaan). Ikäsuositus: 12 kk +.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rattilelu autoon
Takaisin ylös