Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Recaro Monza Nova IS -turvaistuin, pinkki-musta
Katso iso kuva
Monza Nova IS -turvaistuin, pinkki-musta

Recaro
Monza Nova IS -turvaistuin, pinkki-musta

299,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Recaro Monza Nove IS -turvaistuin kuuluu turvaistuinten parhaimmistoon, joka on saksalaisen ADAC-testissä valittu puolueettomasti valittu testivoittajaksi (5/2013)! Auton ISOFIX-kiinnikkeisiin kiinnitettävä Recaro Monza Nova IS -turvaistuin soveltuu 9–36 -kiloiselle lapselle. Kasvot menosuuntaan asennettavassa istuimessa on edessä turvapalkki, jota tulee käyttää aina 9-15 kg saakka (voidaan käyttää 18 kiloon asti). Turvatyynyn voi irrottaa, jonka jälkeen istuinta voidaan käyttää 36 kiloon saakka. Myös säädettävä selkäosa pidentää istuimen käyttöaikaa.

Istuimen turvallisuutta lisäävät törmäysenergiaa absorvoivat, korkeat sivureunat sekä erittäin suojaava pääntuki, joka voidaan säätää oikeaan kulmaan pumpattavan tyynyn avulla. Kaiken kruunaa pääntukeen sisäänrakennettu Recaro Sound System, josta lapsi voi omasta soittimestaan kuunnella musiikkia tai satuja. Istuimessa on tasku ja valmiit liitännät MP3- tai CD-soitinta varten (Huom! MP3-/CD-soitin ei sisälly hintaan).

Pehmeillä istuinpehmusteilla varustetussa istuimessa on helppohoitoiset ja mukavantuntuiset päällyskankaat, jotka jäljittelevät autojen istuimissa käytettyä, suosittua alcantara-kangasta. Kankaissa on ilmastointirei’itys, mikä tekee niistä entistäkin mukavammat.

RECARO MONZA NOVA IS -TURVAISTUIN:
• Suositusikä/-paino: 1–12-vuotiaat/9–36 kg
• Kiinnitys kasvot menosuuntaan auton ISOFIX-kiinnikkeillä
• Edessä irrotettava turvapalkki; soveltuu käytettäväksi 18 kg asti
• Korkeussuunnassa säädettävä selkäosa
• Pääntuessa säädettävä ilmatyyny, sisäänrakennettu Recaro Sound System sekä liitännät MP3-/CD-soittimelle (MP3-/CD-soitin ei sisälly hintaan)
• Irrotettavat päälliset, pesu 30 asteessa
• 2 vuoden takuu.Kerro kaverille