Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Recaro Young Sport Hero -turvaistuin,...
Katso iso kuva
Young Sport Hero -turvaistuin, graphite/harmaa

Recaro
Young Sport Hero -turvaistuin, graphite/harmaa

289,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Pitkäikäinen Recaro Young Sport Hero on kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka soveltuu 9–36-kiloa painavalle lapselle. Turvaistuimen päällinen on valmistettu autojen istuimissa käytettävästä alcantra-jäljitelmästä, joka on mukava, helppohoitoinen sekä hengittävä. Pehmeä ja paksu päällinen kestää todella hyvin aktiivista kulutusta.

Istuimessa on turvallisuutta lisäävä ASP- eli Advanced Side Protection -ominaisuus. Sivukolaritilanteissa ASP lisää istuimen hartiaosan ulkopintoihin törmäysenergiaa absorvoivaa materiaalia. Lisäksi istuimessa on edistyksellinen olkavaljaiden pehmustus, joissa on paksua iskua vaimentavaa materiaalia. Pehmusteet pitävät valjaat suorassa ja auttavat niitä pysymään hyvin lapsen vaatteiden päällä voimakkaiden liukuesteiden avulla. Myös haaralukkopehmuste suojaa hyvin kovaa lukko-osaa ja pehmentää painautumisen lasta vasten. Lisäksi pään alla on pehmusteita törmäystä sekä mukavaa matkantekoa varten.

Alle 18-kiloinen lapsi kiinnitetään turvaistuimeen integroiduilla 5-pisteturvavöillä. Kun lapsi saavuttaa 18-kilon painon istuimen vyöt voidaan irrottaa, ja käyttää istuinta yhdessä auton turvavöiden kanssa aina 36 kiloon asti. Istuimessa on erittäin helppokäyttöinen auton turvavyön lukitusvipu, jota käytetään, kun istuin kiinnitetään auton omalla vyöllä ja lapsi istuimen vyöllä 9 - 18 kg.

Istuimessa on kolmeen eri korkeuteen säädettävä pääntuki, joka säätää samalla turvavöiden korkeutta. Lisäksi istuin on säädettävissä lepoasentoon. Turvavöissä on kätevä lukko, joka on helppo avata jopa yhdellä kädellä.

RECARO YOUNG SPORT HERO -TURVAISTUIN:
• ECE R44/04 -hyväksytty 9–36 kg lapselle kasvot menosuuntaan
• Advanced Side Protection -ominaisuus
• Turvaistuimessa 5-pisteturvavyö sekä vyönkiristäjä
• Istuin säädettävissä lepoasentoon
• Pääntuki säädettävissä 3 asentoon
• Kankaat irrotettavissa pesuun (30°)
• Mitat (s x l x k): 47 x 57 x 52–71,5 cm
• Paino 9 kg
• 2 vuoden takuuKerro kaverille