Katso iso kuva
Zero.1 -turvaistuin, Power Berry/viininpunainen

RECARO
Zero.1 -turvaistuin, Power Berry/viininpunainen

539,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Recaro Zero. 1 -turvaistuin on 360 astetta istuin, joka soveltuu lapsen syntymästä aina 18 kiloon asti. Pitkä-ikäinen istuin kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä asennettavaan jalustaan, jossa istuin kääntyy tarvittaessa jopa 360 astetta. Aluksi lapsi matkustaa selkä menosuuntaan aina n. 15 kk ikäiseksi asti, jonka jälkeen istuin voidaan kääntää kasvot menosuuntaan. Lapsi kiinnitetään istuimeen istuimen omilla viisipisteturvavöillä. Pienelle vauvalla istuimessa on lisäpehmuste, joka voidaan poistaa lapsen kasvaessa.

Istuin kääntyy jalustassa 360 astettaLapsi on helppo asettaa istuimeen. Istuimen molemmilla puolilla on painikkeet, joiden avulla istuinta on helppo yhdellä kädellä kääntää jalustassaan jopa 360 astetta. Kääntyvään istuimeen lapsi on helppo asettaa ja nostaa pois. Turvalliset tuplalukituspainikkeet varmistavat, että istuin pysyy paikoillaan matkan aikana.

Turvalliset sivuttaistuet, helposti säätyvät säädötRecaro Zero. 1 -istuimessa on hyvä sivuttaistuki istuimen molemmin puolin. Istuimen edessä on mekaaninen paneeli, josta näet oikeat asennukset. Istuin on halutessa helppo kallistaa lepoasentoon ja selkänoja on säädettävissä moneen eri asentoon. Laadukkaat kankaat ovat irrotettavissa pesuun.

RECARO ZERO.1 -TURVAISTUIN:
• UN R 44 -hyväksytty
• Ryhmät: 0+/1 aina 18 kg asti
• Istuimen paino 15 kg
• 2 vuoden takuuKerro kaverille