Lavera

Regenerating Anti-Wrinkle -tehohoitoseerumi, 15 ml

SKU
HH829628
30,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lavera Regenerating Anti-Wrinkle -tehohoitoseerumi (15 ml) hoitaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Vähentää juonteita ja ryppyjä. Sopii 45+ iholle. Tutustu!
Lavera Regenerating Anti-Wrinkle -tehohoitoseerumi hoitaa tehokkaasti, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Seerumi sisältää kasvikollageenia, joka vähentää juonteita ja ryppyjä, erityisesti silmäympärysiholla, suun ympärillä sekä otsalla. Levitä voidetta koko kasvoille tai vain niille alueille, joihin muodostuu ryppyjä. 15 ml. <br><br> Lavera Regenerating -sarja tarjoaa ajatonta kauneutta aikuisen, yli 45-vuotiaan naisen iholle. Ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevä sarja sopii myös vegaaneille. <br><br> Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Regenerating Anti-Wrinkle -tehohoitoseerumi, 15 ml
Takaisin ylös