Lavera

Regenerating-vartalovoide, 200 ml

SKU
HH852217
13,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lavera Regenerating -vartalovoide kosteuttaa kuivaa ihoa ja tekee siitä sileän. Sisältää orgaanista karpalouutetta & arganöljyä. 200 ml. Tilaa nyt!
Lavera Regenerating -vartalovoiteessa on orgaanista karpalouutetta sekä argan-öljyä, jotka antavat intensiivistä kosteutta kuivalle iholle. Vartalovoiteen täyteläinen, ravitseva koostumus sisältää arvokkaita öljyjä sekä karpaloa, joka tukee solujen luonnollista uudistumisprosessia. Lopputuloksena on pehmeä, sileä ihoa. 200 ml. <br><br> Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Regenerating-vartalovoide, 200 ml
Takaisin ylös