Katso iso kuva
FC1000GP Reveal -lahjapakkaus

Remington
FC1000GP Reveal -lahjapakkaus

119,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Upea lahjapakkaus sisältää kasvoharjan, tarkkuustrimmerin ja pinsetit!

Remington Reveal -kasvoharja puhdistaa epäpuhtaudet ihohuokosista ja poistaa kuollutta ihosolukkoa huomattavasti tavanomaista puhdistusta tehokkaammin. Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Ihosi on silminnähden heleämpi!

Voit valita kolmesta nopeusvaihtoehdosta sopivan. 60 sekunnin ajastin ilmoittaa 20 sekunnin välein, kun on aika siirtyä seuraavaan alueeseen. Minuutti päivässä riittää! Reveal -kasvoharja on ladattava – yhdellä latauksella jopa 30 käyttökertaa. Laite on vedenkestävä ja soveltuu käytettäväksi myös suihkussa. Mukana 3 vaihdettavaa harjaosaa: normaali, ylellinen LUXE sekä Extra Sensitive hellään puhdistukseen.

Remington Reveal -tarkkuustrimmeri tarjoaa kaikki mitä tarvitset kasvojen ihokarvojen poistoon ja kulmakarvojen muotoiluun. Tuloksena on siisti, sileä iho ja täydellisesti muotoillut kulmakarvat. Laitteessa on kaksi erikokoista trimmeriä, joista pienempi on tarkoitettu erityisesti yksityiskohtaiseen, tarkkaan trimmaukseen, kuten kulmakarvojen muotoiluun. Mukana 1 AAA-paristo

Pinseteillä poistat häiritsevä ihokarvat nopeasti ja helposti. Pinsettien LED-valo helpottaa poistamaan hennoimmatkin ihokarvat. Mukana 3 kpl nappiparistoja.

Pakkaukseen kuuluu lisäksi hiuspanta sekä ylellinen säilytyslaukku.Kerro kaverille