Remington

SP-FC7 Recharge Pre-Shave -vaihtoharja kasvoharjaan

SKU
HH862383
10,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Remington SP-FC7 Recharge Pre-Shave -vaihtoharja FC2000 Recharge -kasvoharjaan. Hierova harja pehmeäntää sänkeä & valmistelee sen parranajoon. Tutustu!
Remington Recharge Pre-Shave -vaihtoharja sopii miesten Remington FC2000 Recharge -kasvoharjaan (laite ei sis. hintaan, tilaa erikseen). Päivittäiseen käyttöön soveltuva Pre-Shave-harjaosan virkistävä hierontatoiminto pehmentää sänkeäsi ja valmistelee ihosi parranajoa varten. Voit käyttää harjaosaa myös parranajogeelin/-voiteen levittämiseen ennen märkäajoa. Harja suositellaan vaihdettavaksi kolmen kuukauden välein.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SP-FC7 Recharge Pre-Shave -vaihtoharja kasvoharjaan
Takaisin ylös