Nurme

Risiini-ihoöljy, 100 ml

SKU
HH859284
15,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Säilöntäaineetonta Nurme-risiini-ihoöljyä (100 g) käytetään päänahan hoitoon, silmäripsien hoitoon & silmämeikin poistoon. Edistää hiusten kasvua. Tutustu!
Nurme-risiini-ihoöljy on puhdas, säilöntäaineeton luonnonöljy, jota voidaan käyttää sellaisenaan, pohjaöljynä eteerisille öljyille tai tehostamaan ihovoiteen vaikutusta. Päänahan hoitoon käytettävä risiiniöljy edistää hiusten kasvua. Paksua öljyä voi sekoittaa kookos- tai manteliöljyyn, jolloin sitä on helpompi käyttää. Öljy sopii myös silmäripsien hoitoon sekä silmämeikin poistoon. 100 ml. Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Risiini-ihoöljy, 100 ml
Takaisin ylös