Transformers

Robots in Disguise: Decepticon Hunter Optimus Prime vs. Mini-Con Deception Bludgeon -hahmopakkaus

SKU
HH858283
29,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Transformers Robots in Disguise: Decepticon Hunter Optimus Prime vs. Mini-Con Deception Bludgeon -hahmopaketissä on 2 Transformers-hahmoa. Lue lisää!
Transformers Robots in Disguise: Decepticon Hunter Optimus Prime vs. Mini-Con Deception Bludgeon -hahmopakkaus johdattaa sinut Transformers: Robots in Disguise -animaatiosarjan seikkailuihin. Hahmopakkauksessa on kaksi Transformers-hahmoa: Autobot-hahmo sekä Deception Mini-Con -hahmo. Lisäksi pakkauksessa on tarvikkeita, joista voit koota robotille kaappausaseen tai taistelupanssarin. Voit avata uutta sisältöä Transformers: Robots in Disguise -sovellukseen, kun skannaat jokaisen hahmon kilven omalla tabletillasi tai mobiililaitteellasi. Luo omat Robots in Disguise -taistelusi! Ikäsuositus: 5+.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Robots in Disguise: Decepticon Hunter Optimus Prime vs. Mini-Con Deception Bludgeon -hahmopakkaus
Takaisin ylös