Katso iso kuva
Kiro-pelihiiri

Roccat
Kiro-pelihiiri

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Roccat Kiro -pelihiiren modulaarisen rakenteen ansiosta Kiro on optimoitavissa sekä vasen- että oikeakätiselle pelaajalle. Se täyttää kaikki onnistumisen edellytykset pelaajille, jotka arvostavat huipputoimintoja ja aitoa ergonomiaa tarjoavaa hiirtä

Laajennettava rakenne

LAAJENNETTAVA RAKENNE Hiiren ergonominen, funktionaalinen design sisältää neljä kestävää sivupalaa, sekä painikkeita että painikkeettomia, jotta voit muokata hiiren nopeasti juuri sellaiseksi kuin haluat. Pysy kuulolla, sillä tiedossa on vielä 3D-tulostuksen tuki, jolloin mukautettavuus nousee aivan uudelle tasolle. Tulossa pian!

Laadukkaat komponentit

Kiron yksityiskohdat nostavat sen omalle tasolleen. OMRON-kytkimet, jykevä 2D-titaanpallo sekä ainutlaatuiset pehmeät pinnat, jotka ehkäisevät kämmenten ja sormien hikoilun haitat, tarjoavat tukevaa, luotettavaa ja mukavaa pelaamista.

Konepellin alla

Kiron uraa uurtava Overdrive-tila murskaa pelistandardit tarjoamalla vakaita dpi-arvoja, jotka tuplaavat Pro-Optic R2 -sensorin tarkan 2 000 dpi:n natiivitarkkuuden. Tuloksena on 4 000 dpi:n tarkkuus. Samalla Kiron edistyksellinen ja tehokas Turbo Core V2 -32-bittinen ARM-pohjainen prosessori pitää toiminnot vakainan.

Ominaisuudet:
● Pro-Optic R2 -sensori jopa 2000 dpi:n tarkkuudella
● Jopa 4000 dpi Overdrive-tilassa
● 1000 Hz:n lähetystaajuus
● 1 ms:n vasteaika
● 20 G:n kiihtyvyys
● 1,5 m/s (60 ips)
● Turbo Core V2 -32-tavuinen ARM-pohjainen MCU
● 1,8 m:n USB-kaapeli
● Leveys 6,7 cm , korkeus 3 cm, pituus 12 cm , paino 103 g
● Järjestelmävaatimukset: Windows 8, 7, 10Kerro kaverille