Katso iso kuva
Ryos MK Pro -mekaaninen pelinäppäimistö
Roccat Kova-pelihiiri
Roccat
59,90 €
ASUS X550VX -kannettava tietokone 15,6"
ASUS
799,00 € (norm. 999,00 €)

Roccat
Ryos MK Pro -mekaaninen pelinäppäimistö

179,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

HC-pelaajille mittatilaustyönä valmistettu Ryos MK Pro on markkinoiden täydellisin mekaaninen pelinäppäimistö. ROCCATin asiantuntemus ja pelikokemus hyödynnettiin kokonaan Ryos MK Pro -näppäimistöä kehitettäessä.

Let ther be light

Ryos MK Pro tarjoaa täysin mukautettavan, ROCCAT®-tekniikalla luodun näppäinkohtaisen valaistuksen kahdessa kätevässä tilassa (smart ja manual). Se tarkoittaa, että voit lisätä upeita erikoistehosteita näppäinpainalluksiisi, mukauttaa näppäimistösi korostamaan pelin sisäisiä ja sovelluksissa käytettäviä pikanäppäimiä, muokkausnäppäimiä, makrosarjoja ja palautumisaikoja, järjestelmänäppäimiä ja paljon muuta.

Easy Shift -tekniikka

ROCCATin uraauurtava Easy-Shift[+]™-teknologia tarkoittaa, että näppäimistön jokaisella näppäimellä on voitonmahdollisuuksia parantava toinen ohjelmoitava toiminto, mikä lisää valtavan määrän vaihtoehtoja taisteluihisi. Easy-Shift[+]™ on helposti opittava ja helposti ohjelmoitava. Vaihtoehtoina ovat yksinkertaiset komennot tai monimutkaiset makrot. Arsenaalisi laajenee kaksinkertaiseksi, jolloin pystyt reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti taistelun tuoksinassa.

Prossulla voittoon

Kahden 32-bittisen ARM Cortex -suorittimensa ansiosta Ryos MK Pro näyttää kaapin paikan. Koska MCU on niin tehokas, yksikään näppäimistön edistyneistä ominaisuuksista ei menetä ripaustakaan suorituskyvystään. Lisäksi 2 Mt:n Flash-muisti säilyttää asetuksesi.

With a cherry on top

Ryos MK Pron mukana tulee neljä suosituinta näppäinkytkinväriä – sininen, musta, ruskea ja punainen – mikä tarkoittaa, että voit valita juuri itsellesi parhaiten sopivat kytkimet. Vankat CHERRY® MX -näppäinkytkimet kestävät jopa 50 miljoonaa näppäinpainallusta. Laserkaiverretut, UV-päällystetyt näppäimet varmistavat, ettei kuluminen kuulu huolenaiheisiisi.

● Näppäinkohtaisesti valaistu mekaaninen näppäimistö, jossa 113 näppäintä
● Edistynyt haamunäppäinten kierto ja N:n näppäimen rekisteröinti
● Vaihtoehtoina neljä CHERRY MX:n näppäinkytkintä
● 3 ohjelmoitavaa Thumbster-peukalonäppäintä
● 5 ohjelmoitavaa makronäppäintä
● 94 muuta ohjelmoitavaa näppäintä
● 1000 Hz:n lähetystaajuus
● 1 ms:n vasteaika
● 1,8 m:n kierretty USB-kaapeli
● 1 x audio in, 1 x audio out, 2 x USB 2.0 -liitäntä
● Leveys 50 cm, korkeus 4,4 cm, pituus 23 cm, paino 1610 g

Järjestelmävaatimukset
Windows® 10, Windows® 8.1 32 Bit, Windows® 8.1 64 Bit, Windows® 8 32 Bit, Windows® 8 64 Bit, Windows® 7 64 Bit, Windows® 7 32 Bit, Windows® Vista 64 Bit, Windows® Vista 32 Bit, Windows® XP 64 Bit, Windows® XP 32 BitKerro kaverille