bObles

Rolleri-lauta, vihreä

SKU
HH858609
97,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Rolleri -lauta motivoi ja stimuloi lasta liikkumaan. Alla pyörät. Päällä voi istua, maata tai rullata sen päällä lattialla. Väri: vihreä. Tutustu!
Värikäs bObles Rolleri on ketterä ja nopea lauta, jonka alla on pyörät. Lastenhuoneeseen sopivan laudan päällä lapsi voi istua tai maata vatsallaan ja rullata mihin suuntaan tahansa. Rollerin päällä leikkiessä lapsen koko vartalo stimuloituu. Voit myös yhdistää Rollerin muihin, erikseen myytäviin bObles-kalusteisiin, jolloin saat hauskan kulkupelin lapsille. Rolleri on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

• Mitat (k x l x s): 6 x 55 x 25 cm
• Paino 1 kg

Huom! Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa.

Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rolleri-lauta, vihreä
Takaisin ylös