Lavera

Rose Garden Body Lotion -vartalovoide, 200 ml

SKU
HH849340
13,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera Rose Garden Body Lotion -vartalovoide (200 ml) hoitaa kuivaa ihoa, imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. Tutustu!
Lavera Rose Garden Body Lotion -vartalovoide hoitaa ihoa hellävaraisesti. Ruusuöljyä sisältämä voide imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. Miellyttävä ruusun tuoksu rentouttaa. Sopii erityisesti kuivalle iholle. 200 ml.

Ruusuntuoksuinen Lavera Rose Garden -ihonhoitosarja sisältää ruusun eteerisiä öljyjä sekä Laveran omilta luomuviljelmiltä saatuja uutteita, jotka hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Villiruusussa on A-, C- ja E-vitamiineja, jotka aktivoivat solun muodostusta ja estävät tehokkaasti vapaiden radikaalien toimintaa iholla. Sarja sopii myös vegaaneille.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rose Garden Body Lotion -vartalovoide, 200 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:40:03