Lavera

Rose Garden Hand Cream -käsivoide, 2 x 50 ml

SKU
HH849341
12,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera Rose Garden Hand Cream -käsivoiteessa (2 x 50 ml) on kevyt koostumus. Imeytyy nopeasti, kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Lue lisää!
Lavera Rose Garden Hand Cream -käsivoiteessa on erittäin kevyt koostumus, jonka ansiosta se imeytyy nopeasti. Käsivoide kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Miellyttävä ruusun tuoksu rauhoittaa. Sopii erityisesti kuivalle iholle. 2 x 50 ml.

Ruusuntuoksuinen Lavera Rose Garden -ihonhoitosarja sisältää ruusun eteerisiä öljyjä sekä Laveran omilta luomuviljelmiltä saatuja uutteita, jotka hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Villiruusussa on A-, C- ja E-vitamiineja, jotka aktivoivat solun muodostusta ja estävät tehokkaasti vapaiden radikaalien toimintaa iholla. Sarja sopii myös vegaaneille.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rose Garden Hand Cream -käsivoide, 2 x 50 ml
Takaisin ylös